Braşov: Crima de la Săcele nu e crimă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legiştii au stabilit că paznicul atacat de cei trei indivizi mascaţi nu a murit din cauza loviturii primite în zona capului ci din cauze naturale.

CITEŞTE ŞI:

Astfel procurorii nu mai cercetează cazul sub aspectul unei crime ci al unei tâlhării „Medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov au stabilit că moartea paznicului a fost patologică şi neviolentă. Leziunile traumatice constatate cu ocazia autopsierii s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure, în data de 28.10.2009 sunt superficiale şi nu au contribuţie la felul şi cauza medicală a morţii. În cazul în care ar fi supravieţuit, victima ar fi necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat de presă remis în această după-amiază de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Mai exact, după cum s-a exprimat procurorul Adrian Aldea, înlocuitor al purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului „moartea victimei a fost cauzată de o boală cronică“. Fiindcă nu mai anchetează o crimă, procurorii au declinat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, care vor continua cercetările pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite