Braşov: Ultima reprezentaţie a Rulmentului în Liga Naţională? / SONDAJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ultima reprezentaţie a Rulmentului  în Liga Naţională? / SONDAJ
Braşov: Ultima reprezentaţie a Rulmentului în Liga Naţională? / SONDAJ

Într-un meci care se va juca în devansul etapei a VI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni astăzi, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe HC Zalău.

Partida, care era programată să se dispute la sfârşitul săptămânii, va avea loc în devans, întrucât sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, va avea loc confruntarea din turul III al Cupei EHF, dintre Rulmentul Braşov şi HC Ştiinţa Bacău.

Deşi a fost la un pas să nu se mai dispute, întâlnirea va avea loc datorită bunăvoinţei handbalistelor Aneta Barcan, Cristina Niculae şi Ionica Munteanu, care au acceptat prelungirea memoriilor cu încă zece zile, astfel că Rulmentul va avea suficiente sportive să alinieze la startul acestei partide.

În schimb, formaţia de la poalele Tâmpei şi-a pierdut cea mai valoroasă sportivă, portugheza Alexandrina Barbosa părăsind ţara vineri dimineaţa. Munteanu, Barcan şi Niculae au primit asigurări din partea patronului Teodor Florescu, cel care este plecat în Grecia, că le vor fi achitate o parte din restanţele financiare, în cursul acestei săptămâni.

Duel Tadici vs Muller

Partida de astăzi va programa şi o confruntare a orgoliilor pe cele două bănci tehnice. Antrenorul Zalăului este nimeni altul decât Gheorghe Tadici, fostul tehnician al Oltchimului. Deşi în trecut au existat unele contre între Muller şi Tadici, cei doi au îngropat securea războiului.

Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, întrucât echipele antrenate de Tadici sunt periculoase. Noi ne aflăm într-o situaţie delicată, întrucât am pierdut-o pe Barbosa, cea care era inima acestei formaţii. Trebuie să ne descurcăm şi fără ea şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a obţine o nouă victorie“, a subliniat antrenorul Rulmentului, Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite