Braşov: Revolta de la Penitenciarul Codlea continuă / SONDAJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Revolta de la Penitenciarul Codlea continuă / SONDAJ
Braşov: Revolta de la Penitenciarul Codlea continuă / SONDAJ

După ce reporterii Adevărul de Seară au dezvăluit că au fost contactaţi telefonic de doi deţinuţi din interiorul penitenciarului, care au anunţat că sunt în greva foamei, conducerea a instaurat starea de alarmă în unitatea de arest.

CITEŞTE ŞI:


Pentru a confirma haosul de la Penitenciar, după ce reporterii Adevărul de Seară au dezvăluit că au fost contactaţi din interior de pe telefonul mobil, noul director a dispus imediat o razie în celule, ocazie cu care au fost descoperite 15 telefoane mobile.

Ca să nu se facă de râs, întreaga tevatură a fost numită pompos „exerciţiu tactico-aplicativ“. Mai mult, „exerciţiul de alarmare  a avut drept scop şi  verificarea capacităţii de intervenţie a unităţii în diferite situaţii“, se arată în comunicat. Nu se mai spune şi care ar fi situaţiile…

Situaţia a fost ţinută departe de opinia publică. Reporterii  „Adevărul de Seară“ au fost contactaţi telefonic ieri dimineaţă de către două personae private de libertate, care susţin că 500 de deţinuţi sunt în greva foamei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite