Braşov: Îl va demite premierul Boc pe prefectul Braşovului? SONDAJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Îl va demite premierul Boc pe prefectul Braşovului? SONDAJ
Braşov: Îl va demite premierul Boc pe prefectul Braşovului? SONDAJ

Prezent la Braşov, prmeierul Emil Boc a precizat că Monica Maria Iacob Ridzi nu va fi demisă decât dacă se va începe urmărirea penală  asupra ei: „Procedez aşa cum este legal şi cum aş face în cazul oricărui alt ministru. O voi demite doar în cazul sau în momentul în care DNA va declara începerea urmăririi penale”.

Suntem convinşi că primul ministru nu lucreaza cu unităţi de măsură diferite, mai ales că este vorba tot de un înalt funcţionar public, iar aici facem referire la prefectul Braşovului, Ion Gonţea. 

În cauza aflată pe rolul instanţei din Iaşi, cu termen termen pe 21 iulie, Ion Gonţea este judecat pentru fals intelectual şi favorizarea infractorului. El este acuzat că a autentificat în fals actul notarial de vânzare-cumpărare a unui teren, încheiat în urma unei expertize imobiliare trucate. Procesul prefectului a debutat în 2 martie, la Curtea de Apel Braşov, însă procurorul de caz a cerut ca acesta să fie strămutat în alt oraş. Cererea s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a admis solicitarea şi a decis ca procesul să se judece la Curtea de Apel Iaşi.

Credeţi că prefectul Gonţea va fi demis?


Sondaj Adevărul de Seară, sub fotografia prefectului Gonţea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite