Braşov: O maşină SMURD a accidentat o femeie cu un copil în braţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: O maşină SMURD a accidentat o femeie cu un copil în braţe
Braşov: O maşină SMURD a accidentat o femeie cu un copil în braţe

Un echipaj SMURD de la Zărneşti a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Mai citeşte şi:
Braşov: Reprezentanţii SMURD nu fac declaraţii
Târgu-Mureş: Turist salvat de elicopterul SMURD
O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident rutier, lângă Ploieşti

UPDATE
Cele două victime ale accidentului de pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov sunt în afara oricărui pericol.

Tânăra de 20 de ani a suferit un traumatism cranian sever, iar micuţul s-a lovit uşor şi se află acum în afara oricărui pericol.

Politisitii au început cercetările, iar şoferului echipajului SMURD i s-au luat probe în vederea testării alcoolemiei. Cercetările vor continua pentru a se stabili dacă şoferul se face vinovat de producerea accidentului.

Echipajul se întorcea de la Zărneşti, cu un bărbat înjunghiat în gât. În momentul în care a intrat pe strada Aurelian, pe care se află intrarea la spital, maşina de urgenţă a lovit o tânără de 20 de ani, care purta în braţe un sugar de aproximativ 10 luni. În cădere, femeia a scăpat copilul pe asfalt. Medicii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Braşov au fost chemaţi în ajutor.

„Am găsit un copil de 10 luni, care prezenta o lovitură uşoară la cap, dar nu îşi pierduse cunoştinţa. Femeia care îl purta în braţe avea câteva plăgi la nivelul capului şi mai multe escoriaţii pe abdomen“, ne-a declarat dr. Nicolae Olteanu, medic la SAJ Braşov.

Mai multe citeşte în:
Braşov: Victimele accidentului, în afara oricărui pericol (UPDATE)

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite