Braşov: Reprezentanţii SMURD reacţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Reprezentanţii SMURD reacţionează
Braşov: Reprezentanţii SMURD reacţionează

Un echipaj SMURD de la Zărneşti a accidentat o femeie, care avea un copil în braţe, pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Echipajul se întorcea de la Zărneşti, cu un bărbat înjunghiat în gât. În momentul în care a virat pe strada Aurelian, pe care se află intrarea în curtea spitalului, maşina de urgenţă a lovit o tânără de 20 de ani, care purta în braţe un sugar de aproximativ 10 luni. În cădere, femeia a scăpat copilul pe asfalt, iar medicii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Braşov, aflaţi în curtea spitalului, au fost chemaţi în ajutor. Din fericire, victimele sunt în afara oricărui pericol. „Femeia şi copilul au suferit traumatisme craniene. Femeia a avut o comoţie cerebrală, este internată la Neurochirurgie, dar în urma investigaţiilor cu ajutorul computerului tomograf a rezultat că nu are leziuni cerebrale“, a declarat dr. Gabriela Drăghici, purtător de cuvânt UPU Braşov. „Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 37 de ani, care se afla în autoturism, avea o plagă înjunghiată la nivelul gâtului şi este sub observaţie la secţia Chirurgie“, a adăugat medicul.

Au demarat cercetările
Poliţişitii au început cercetările, iar şoferului echipajului SMURD i s-au luat probe în vederea testării alcoolemiei. Cercetările vor continua pentru a se stabili cui îi aparţine vina pentru producerea accidentului. „Poliţia cercetază evenimentul pentru a afla vinovatul. Nu putem anticipa şi nici evita totul. Este un eveniment regretabil. Maşina avea semnalele acustice şi luminoase puse în funcţiune. Viaţa pacientului nu a fost pusă în pericol“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, colonel Stelian Rechiţean, inspector şef ISU Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite