SCM HC Rom Cri Braşov s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi

În tentativa de a menţine echipa în Liga Naţională de handbal masculin, oficialii grupării Rom Cri Braşov şi-au întărit considerabil lotul.

Astfel, la formaţia condusă de Vasile Curiţeanu au ajuns doi sportivi, care au semnat contracte valabile până la finalul sezonului, purtându-se negocieri şi pentru achiziţionarea, sub formă de împrumut, a unui portar cu experienţă.

Primul handbalist care a semnat cu Rom Cri este Ionuţ Ramba, un inter stânga titular în echipa naţională de tineret. Acesta are 19 ani şi a venit liber de contract. Oficialii braşoveni au reuşit şi înregimentarea unui pivot care a evoluat ultima dată la echipa din Baia Mare, Gheorghe Roman, în vârstă de 26 de ani.

În ceea ce priveşte postul de goalkeeper, conducătorii formaţiei de la poalele Tâmpei sunt în tratative cu George Şelaru, de la CSM Medgidia, iar pe lista celor de la Rom Cri se mai află şi actualul goalkeeper al Stelei, Ionuţ Ciobanu.

Am ajuns la o înţegere cu doi sportivi masivi, care fac foarte bine atât faza ofensivă, cât şi faza defensivă. Sunt jucători care se potrivesc stilului nostru de joc şi sunt convins că vor aduce un plus echipei.

Totodată, ne dorim să luăm la Braşov, sub formă de împrumut, măcar un goalkeeper, întrucât suntem descoperiţi în poartă. Obiectivul formaţiei rămâne acelaşi: salvarea de la retrogradare", a declarat patronul grupării SCM HC Rom Cri Braşov, Bogdan Munteanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite