S-au luat primele măsuri în cazul poliţiştilor şi jandarmului care au agresat un localnic la Ticuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iranianul a fost arestat Foto. arhivă Adevărul
Iranianul a fost arestat Foto. arhivă Adevărul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei trei oameni ai legii pentru purtare abuzivă. În plus, aceştia au interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

Cei trei autori sunt Ioan Cătălin Buciumenan, agent de poliţie cu aviz de poliţie judiciară în cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Hoghiz, Alexandru Ionuţ Gheorghe, agent de poliţie în cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Hoghiz şi Ionuţ Cristinel Gavrilă, plutonier major în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în data de 15.05.2012, in intervalul orar 01,46 -01,50, în timp ce se aflau în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, i-au aplicat victimei P.I.  mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, leziunile suferite de aceasta necesitând 2 zile de îngrijiri medicale. Prin ordonanţa din data de 20.06.2012 s-a dispus faţă de cei trei luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 de zile. Conducerea Parchetului de pe lânga Tribunalul Braşov a efectuat demersuri în vederea retragerii avizului de poliţie judiciară a lucrătorului de poliţie judiciară", se precizează într-un comunicat de presă remis, ieri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite