S-au desemnat câştigătorii concursului epistolar de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Turcanu, Denisa Lukacs şi Mara Cizmaş sunt elevele aflate pe podiumul concursului epistolar cu tema protejării naturii. Scrisorile celor trei câştigătoare vor intra în etapa regională a competiţiei.

Provocarea făcută de Poşta Română elevilor din toată ţara sună ca aşa: „Imaginaţi-vă ca sunteţi un copac care trăieşte în pădure. Scrieţi o scrisoare către cineva explicându-i de ce este important să protejăm pădurile".

Sute de elevi s-au înscris la concurs. Două eleve de la Şcoala Generală nr. 25 şi una de şa Şcoala Generală nr. 4 au reuşit să cucerească primele trei locuri, la Braşov.

Scrisorile câştigătorilor vor participa la etapa regională a concursului, alături de lucrări ale  elevilor din judeţele Alba, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu aflate în componenţa Centrului Regional Reţea Poştală Braşov, din care face parte şi OJRP Braşov.

Câştigătorii etapei regionale vor fi desemnaţi pe data de 18 februarie 2011. Câştigătorul locului I din fiecare dintre cele opt regiuni poştale se califică pentru etapa naţională a Concursului epistolar. Clasamentul la nivel naţional va fi stabilit până la data de 11 martie 2011.

Compania Naţionala Poşta Română va transmite Biroului Internaţional al Uniunii Poştale Universale cea mai bună lucrare, însoţită de o traducere în limba franceză sau engleză, până la data de 30 aprilie 2011.

Biroul Internaţional UPU va transmite la UNESCO lucrările primite de la administraţiile poştale, urmând ca acesta să aleagă cele mai bune trei lucrări pentru medaliile de aur, argint şi bronz şi cinci lucrări pentru care se vor acorda menţiuni speciale. Compoziţia care va ocupa locul I va fi publicată în revista "Union Postale".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite