S-au montat decorurile pentru filmul cu Kevin Costner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată una dintre casele în care vor fi făcute filmările. FOTO: Bună Ziua Braşov
Aşa arată una dintre casele în care vor fi făcute filmările. FOTO: Bună Ziua Braşov

„Bună Ziua Braşov" a reuşit să fotografieze, în exclusivitate, decorurile realizate la Râşnov pentru filmul în care va juca celebrul actor american.

Conform sursei citate, americanii au cheltuit 600.000 de dolari pentru a recrea la Râşnov atmosfera din America anilor 1800, unde două familii din Kentucky sunt implicate în războiul de 100 de ani.
Filmările au început ieri, în zona Cheişoara, care se va transforma, până în 28 octombrie, în platou de filmare pentru miniseria TV realizată de actorul american Kevin Costner. Pelicula „The Hatfields and McCoys" va descrie rivalitatea dintre cele două familii, după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.
Primele duble sunt trase astăzi, la Distileria fiului familiei Hatfield, în inima pădurii, departe de ochii curioşilor. Filmările vor continua la casele celor două familii rivale.
Un cazan, un ceaun pentru mâncare, câţiva saci cu mălai sau zahăr şi scânduri pe care a fost improvizat un pat cu o saltea murdară şi o pătură veche. În jur sunt paie, iar în interior sunt aranjate lemnele de foc.. În distilerie, fiul familiei Hatfield produce cognac, pe care îl vinde vecinilor.
Deşi filmările au început, actorul va ajunge la filmări abia joia viitoare. „Mai înainte, trebuie să se obişnuiască cu caii", a declarat o sursă petru BZB.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite