S-a dat startul înscrierilor în „Cursa trăsniţilor“ de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul caritabil, organizat periodic de Clubul Rotary Citadel, îi invită pe braşoveni să se înscrie la cea de-a treia ediţie anuală de vară a „cursei trăsniţilor“.

Concursul, care constă în coborârea cu vehicule fără motor construite de participanţii creativi se va desfăşura pe 17 iulie, începând cu ora 16.00, pe drumul spre Poiana Braşov, mai precis de la Restaurantul „Roata Norocului" până la Livada Poştei.

„Sperăm ca braşovenii şi turiştii să se înscrie într-un număr mare astfel încât să reuşit să ne atingem scopul carital. Pe viitor ne dorim ca acest eveniment să devină o cursă naţională şi chiar internaţională", a declarat Mihai Filipescu, viitorul preşedinte al clubului.

Grăbiţi-vă să vă înscrieţi până pe 10 iulie! O persoană care doreşte să intre în cursă trebuie să plătească 15 lei sau 100 de lei/persoană pentru cei care fac parte din echipa unei companii. De asemenea, în ziua evenimentului, până la ora 15.00 se mai pot face înscrieri, taxa de persoană fiind de 30 de lei, iar pentru firmă de 200 de lei.

Înscrierile se pot face pe site-ul www.cursatrasnitilor.ro sau la telefon 0723 547 723.

La sfârşitul concursului vor fi acordate premii pentru cel mai trăsnit vehicul, cea mai trăsnită echipă şi cea mai creativă costumaţie, iar fondurile adunate vor fi direcţionate unei clase de elevi de gimnaziu cu cea mai mare medie de promovare a anului şcolar 2009- 2010. Aceştia vor fi şcoliţi, timp de două săptămâni, în Germania, în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor ce are ca scop direcţionarea copiilor spre voluntariat

De asemenea, după concurs organizatorii au pregătit un concert extraordinar oferit de formaţia de muzică blues „The Others", însoţit de o apariţie în memoria lui Michael Jackson.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite