Braşov: Herbert Muller: „Returul cu Baia Mare poate fi decisiv pentru viitorul Rulmentului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Herbert Muller: „Returul cu Baia Mare poate fi decisiv pentru viitorul Rulmentului“
Braşov: Herbert Muller: „Returul cu Baia Mare poate fi decisiv pentru viitorul Rulmentului“

Tehnicianul echipei Rulmentul Urban Braşov, Herbert Muller, a declarat că manşa secundă a partidei cu HCM Baia Mare, din turul 3 al Cupei EHF, va fi una dificilă având în vedere că are jucătoare fără experienţă.

Şansele noastre în acest meci sunt intacte pentru că am câştigat la cinci goluri în tur, dar nu va fi uşor. Eu aş vrea o apărare agresivă, dar am jucătoare fără experienţă, iar faptul că Barcan, Munteanu şi Niculae nu mai sunt la echipă contează foarte mult. Fetele trebuie să intre pe teren şi să joace de la 0-0, dar să apere cele cinci goluri avans“, a explicat Herbert Muller pentru NewsIn.

În meciul tur, Rulmentul s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la HCM Baia Mare, scor 31-26. Echipa braşoveană a reuşit să învingă, chiar dacă Herbert Muller nu a putut face nicio schimbare timp de 50 de minute, el neavând pe banca de rezerve decât două jucătoare de câmp, dintre care una se accidentase la încălzire.

Tehnicianul nu ştie ce îi rezervă viitorul la Rulmentul, dar s-a gândit totuşi la eventuale transferuri: „Am vorbit cu domnul Florescu şi, dacă vor veni semnale pozitive, eu am idei, de la jucătoare din Angola până aici în ţară. Am să discut în această seară cu Cristina Niculae, iar cu Ionica Munteanu abia peste două săptămâni când se întoarce, poate le putem convinge să rămână. Eu încă nu ştiu nimic despre ce se întâmplă, am aflat din ziare că ne va prelua Primăria, deci nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor“.

Herbert Muller va avea la dispoziţie sâmbătă, în meciul retur din Cupa EHF, cu HCM Baia Mare, următoarele jucătoare: Dana Vălean - portar; Oana Gogoriţă, Roxana Cherăscu, Carmen Ilie, Simona Gogîrlă, Georgeta Vîrtic, Nicoleta Alexandrescu şi Georgeta Grigore - jucătoare de câmp. Dintre acestea, Dana Vălean şi Carmen Ilie nu au fost folosite foarte mult de tehnician în meciurile de până acum.

Meciul din Cupa EHF, dintre HCM Baia Mare şi Rulmentul Urban Braşov va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite