Rulmentul Braşov, umilinţă totală cu HCM Roman FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul Braşov are nevoie de victorie cu Tomis Foto: Bogdan Crăciun
Rulmentul Braşov are nevoie de victorie cu Tomis Foto: Bogdan Crăciun

În etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Rulmentul Braşov a pierdut, fără drept de apel, confruntarea susţinută în această seară, pe propriul teren, în faţa formaţiei HCM Roman, scor 25-38 (14-20).

Braşovencele au evoluat mult sub aşteptări, chiar lamentabil în anumite momente ale jocului, handbalistele din Roman dominând autoritar partida.

Astfel, dacă în minutul 27, echiapa oaspete avea un avans de doar trei goluri (16-13), braşovencele au evoluat catastrofal în partea secundă a întâlnirii, permiţându-le adversarelor să se distanţeze pe tabelă (22-34 min. 50).

„Rulmentistele“ şi site-ul echipei sunt la pământ

De la CS Rulmentul s-au evidenţiat: Cherăscu şi Teodorescu, câte 6 goluri, Roxana Marin - 4g, Mojoiu şi Simion, câte 3 goluri fiecare.

Cele mai bune marcatoare de la HCM Roman au fost: Tivadar - 9g, Pop - 8g, Cristescu - 6g, Dudescu şi Stoleru, câte 4g fiecare.

Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă

Mă aşteptam la un meci mai strâns, însă s-a văzut că mai avem mult de muncă. Suntem la început şi avem nevoie de timp ca să creştem.

Este important că avem suficiente jucătoare la dispoziţie, pe care ne putem baza. Avem în lot multe jucătoare tinere, fără experienţă, dar o să vină şi rezultatele pe parcurs", a declarat la finalul jocului antrenoarea Mariana Târcă.   

Rulmentul Braşov a înregistrat cel de-al cincelea eşec consecutiv Foto: Bogdan Crăciun

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite