Victorie chinuită pentru SCM Rulmentul Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Rulmentistele“ se pregătesc pentru noul sezon Foto: Bogdan Crăciun
„Rulmentistele“ se pregătesc pentru noul sezon Foto: Bogdan Crăciun

Rulmentul Braşov a învins, greu, în această dimineaţă, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi", pe Ştiinţa Bacău, cu 29-27 (14-16), într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Confruntarea a fost una directă pentru menţinerea în prima ligă de handbal feminin, iar Rulmentul a bifat prima victorie cu Mariana Târcă pe banca tehnică. "Rulmentistele" au evoluat extrem de modest în prima parte a întâlnirii, fiind conduse chiar cu 13-6 în minutul 20.

Împinse de la spate de public şi ajutate de arbitri, gazdele au revenit la conducere în repriza secundă, scor 20-18, în minutul 42. Meciul s-a desfăşurat sub semnul echilibrului până în minutul 59 (27-27), când fetele pregătite de Mariana Târcă au tranşat confruntarea în favoarea lor. 

Într-un alt duel care contează pentru stabilirea echipei care se va salva de la retrogradare, Rapid Bucureşti, a învins, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, cu 31-30.  În prezent, Rulmentul este pe antepenultimul loc în LIga Naţională, cu nouă puncte în cont, în timp ce Rapidul este penultima, cu şase puncte acumulate.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Teodorescu - 12g, Cherăscu - 5g, Pătuleanu - 4g, Abramiuc - 3g, Bratu şi Mojoiu - câte 2g, Simion - 1g.

"Miza jocului ne-a apăsat tare în prima repriză, dar este important că am avut puterea de a reveni în repriza secundă. Am obţinut o victorie foarte importantă, care ne dă curaj pentru meciurile din etapele viitoare", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite