Braşov: Rulmentul Braşov a zdrobit Rapidul în deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rulmentul Braşov a zdrobit Rapidul în deplasare
Braşov: Rulmentul Braşov a zdrobit Rapidul în deplasare

Cu doar şapte jucătoare în lot, Rulmentul Braşov a făcut instrucţie cu Rapid Bucureşti. Într-un meci susţinut în această seară, în Capitală, "rulmentistele" au învins, cu 42-24 (22-7).

Braşovencele au avut doar şapte jucătoare de câmp la dispoziţie, iar Georgeta Vârtic a intrat pe teren într-un picior. Singura sportivă schimbată de Herbert Muller pe parcursul întâlnirii a fost Dana Vălean. Chiar şi în aceste condiţii, "rulmentistele" au evoluat exact atât pe apărare, cât şi pe atac, ce-i drept, în faţa unui adversar modest, care nu a obţinut nicio victorie în acest debut de stagiune.

"Am jucat foarte bine şi sunt extrem de mulţumit de evoluţia fetelor. Am fost la un pas să intrăm pe teren cu numai cinci sportive, dar, până la urmă, Geta Vârtic a tras de ea şi a jucat tot meciul. Echipa a fost extrem de concentrată şi am jucat perfect atât pe apărare, cât şi pe atac", a declarat antrenorul Braşovului, Herbert Muller.

De la oaspete s-au remarcat Oana Gogoriţa şi Nicoleta Alexandrescu, ambele cu câte nouă goluri marcate.

Totodată, Aneta Barcan nu a semnat cu Tomis Constanţa şi aşteaptă un semn din partea oficialilor echipei de la poalele Tâmpei, în timp ce Ionica Munteanu se pregăteşte să plece în Statele Unite, iar Cristina Niculae pare dispusă să continue la Braşov.

La partida din această seară a asistat şi patronul Rulmentului, Teodor Florescu, iar după meci s-a organizat o întâlnire la care au participat Florescu, antrenorii echipei şi jucătoarele, urmând să se stabilească anumite detalii în ceea ce priveşte viitorul formaţiei.  

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite