Braşov: Primăria ar putea prelua echipa de handbal Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Primăria ar putea prelua echipa de handbal Rulmentul
Braşov: Primăria ar putea prelua echipa de handbal Rulmentul

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că instituţia pe care o conduce s-ar putea implica mai mult în perioada următoare în activitatea echipei de handbal feminine Rulmentul, fiind luată în calcul chiar şi posibilitatea unei preluări.

Această idee apare, însă, după ce mai multe jucătoare din lotul echipei au plecat, fiind declarate libere de contract, finanţatorul Teodor Florescu nemaiplătind salariile sportivelor de luni întregi.

“Nu exclud varianta de a ne implica mai mult la echipă, însă doar dacă unele pretenţii vor scădea. Au fost aduse jucătoare ce primeau 10.000 de euro pe lună, dar cred că putem evolua şi cu sportive care să accepte salarii de 500 de euro”,
a precizat George Scripcaru.

Acesta a mai precizat că pentru acest an nu se poate stabili alt obiectiv echipei decât rămânerea în prima ligă. De asemenea, primarul a anunţat că ştie mai multe persoane din Braşov care ar putea ajuta financiar echipa. De menţionat că o altă iniţiativă a edilului braşovean, de a cere sprijinul financiar din partea suporterilor simpli ai echipei, nu s-a concretizat.         

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite