Braşov: Herbert Muller: „Horvath vrea să continue la Rulmentul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei CS Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a purtat unele discuţii cu handbalistele Alexandrina Barbosa şi Lidija Horvath, însă sunt şanse minime ca ele să rămână la Braşov şi din sezonul viitor.

Dacă pretenţiile financiare ale Alexandrinei Barbosa sunt exagerate şi nu pot fi suportate de oficialii clubului de la poalele Tâmpei, principalul obiectiv al conducerii braşovene a devenit păstrarea croatei Lidija Horvath. „Am discutat cu cele două sportive însă lucrurile nu sunt lămurite. Horvath intenţionează să continue la Braşov, însă, în acelaşi timp vrea să-şi primească şi banii. Trebuie să vorbesc şi cu patronul Teodor Florescu să vedem ce vom face. Lidija îşi dorea foarte mult să rămână şi Amariei la Braşov şi este dezamăgită că aceasta va pleca de la Rulmentul”, a precizat Muller.

Barbosa, plecare iminentă


De partea cealaltă, doar un miracol ar mai putea duce la menţinerea Alexandrinei Barbosa la gruparea de la poalele Tâmpei. „Barbosa era extrem de supărată că nu i-a ieşit jocul în meciurile cu Danemarca, Portugalia ratând calificarea la turneul final din China. Nu era hotărâtă în privinţa viitorului ei, dar nu se va întoarce la Rulmentul dacă nu-şi va primi restanţele financiare. Pretenţiile ei sunt ridicate, pe măsura valorii aş putea spune, iar astfel va fi extrem de greu să o păstrăm la Braşov. Sunt de acord cu întinerirea lotului, dar avem nevoie şi de 3-4 handbaliste de valoare şi experimentate, în jurul cărora să crească celelalte sportive”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite