Braşov: Rulmentul a decolat spre Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rulmentul a decolat spre Germania
Braşov: Rulmentul a decolat spre Germania

Fără bani în cont, echipa de handbal feminin CS Rulmentul Braşov a plecat spre primul cantonament extern al verii.

„Rulmentistele“ au părăsit oraşul de la poalele Tâmpei la ora 9.30, iar din Bucureşti au plecat cu avionul spre Frankfurt. De acolo, delegaţia braşoveană a fost preluată de un autocar, parcurgând circa două ore şi jumătate până în orăşelul care va găzdui turneul de verificare.

Primul meci al braşovencelor este programat sâmbătă, 22 august, în compania echipei Podgorica, din Muntenegru. În funcţie de rezultatele înregistrate, fetele lui Herbert Muller ar putea întâlni pe Leverkusen, Blomberg sau Thuringen (Germania).

Pe 28 august, braşovencele vor părăsi Germania, cu destinaţia Luxemburg, acolo unde vor susţine alte teste de verificare. Altfel, în lotul „rulmentistelor“ nu a fost păstrată extrema Alina Bratu, iar şefii braşoveni vor să transfere zilele acestea o jucătoare din Germania.

Am ajuns la o înţelegere de principiu cu o handbalistă din Germania, iar ea se va alătura lotului săptămâna viitoare. Ne aşteaptă un turneu puternic, întrucât ne vom testa în compania unor adversari de calibru. Vom vedea care este valoarea noastră în momentul de faţă“, a punctat Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite