Braşov: Continuă Barbosa la Rulmentul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă portugheza Alexandrina Barbosa a ajuns la Braşov duminică seara, iar ieri a participat la antrenamente alături de restul lotului, există posibilitatea ca jucătoarea să nu continue la echipa de la poalele Tâmpei.

Handbalista a acceptat să revină la Braşov, însă, deocamdată nu a parafat un nou contract cu CS Rulmentul. Barbosa a semnat la începutul sezonului 2008/2009, un contract pe un sezon cu „rulmentistele”, fiind plătită cu 180.000 de euro pe stagiune. Handbalista mai are de primit circa 35.000 de euro de la şefii braşoveni, restanţe din sezonul trecut. Cu toate acestea, jucătoarea a acceptat o diminuare semnificativă de salariu, de la 180.000 de euro, la 130.000, plus prime de obiectiv, ţelul principal fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor. Oficialii braşoveni încearcă în aceste zile să o convingă şi pe croata Lidija Horvath să revină la Braşov, însă aceasta nu acceptă o diminuare a contractului.

Florescu, principalul factor de decizie

Zilele acestea, la Braşov este aşteptat patronul CS Rulmentul, Teodor Florescu, care trebuie să scoată din buzunare banii pentru a-i achita restanţele financiare Alexandrinei Barbosa. Aceasta este prima condiţie pe care a pus-o portugheza pentru a continua la Braşov.

Optimist incurabil, tehnicianul „rulmentistelor” speră ca problemele să se rezolve şi Barbosa să fie menţinută în lot. „Eu am ţinut legătura mereu cu Alexandrina şi am încercat s-o conving să rămână la Braşov. Mă bucur că a revenit la antrenamente şi sperăm să o păstrăm aici. Ea a spus că ar vrea să stea, dar trebuie să o determinăm şi noi să continue la Rulmentul. Avem mare nevoie de Barbosa şi sper să o păstrăm”, a spus Herbert Muller.

Pe mâna tinerelor

În încercarea de a întări formaţia pentru sezonul următor, Rulmentul şi-a asigurat serviciile a încă două jucătoare din lotul de tineret, Gogoriţă (inter stânga) şi Ilie (extremă stânga), prima fiind considerată o tânără sportivă de mare valoare. Zilele acestea, şefii braşoveni încearcă să perfecteze alte trei transferuri: Vârtic, Cruceanu şi Pavăl. „Sunt sportive tinere, de mare valoare, pe care le dorim enorm în lot. Cu ele în echipă avem şanse mari să ne îndeplinim obiectivele”, a conchis Muller.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite