Braşov: Rulmentul Braşov îşi joacă şansa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rulmentul Braşov îşi joacă şansa!
Braşov: Rulmentul Braşov îşi joacă şansa!

În manşa retur a turului III din Cupa EHF la handbal feminin, CS Rulmentul Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 17.00, în deplasare, pe HCM Baia Mare.

Acum o săptămână, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, braşovencele au învins cu 31-26. Returul se anunţă extrem de greu pentru „rulmentiste“, care vor ataca accederea în faza următoare a cupelor europene în numai şapte handbaliste.

Chiar dacă Primăria a preluat echipa, situaţia continuă să stagneze la formaţia de la poalele Tâmpei. Încă nu a discutat nimeni cu Ionica Munteanu sau Cristina Niculae, handbaliste care nu au semnat cu vreo echipă, în ciuda ofertelor avantajoase pe care le au. Absentă de la duelul cu Rapid, Simona Gogârlă este aptă de joc şi va fi aruncată în luptă de Herbert Muller.

Având în vedere situaţia în care ne aflăm, Baia Mare este favorită certă, chiar dacă noi avem un avantaj de cinci goluri. Am foarte puţine jucătoare în lot şi sper să nu cădem fizic în timpul confruntării. Cu toate acestea, ne vom juca şansa până la final şi ne dorim foarte tare să ne calificăm în faza următoare a competiţiei“, a declarat antrenorul Rulmentului, Herbert Muller. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite