Braşov: Şanse tot mai mici de salvare a clubului Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Şanse tot mai mici de salvare a clubului Rulmentul Braşov
Braşov: Şanse tot mai mici de salvare a clubului Rulmentul Braşov

Gruparea de handbal feminin Rulmentul Braşov se află în pragul unei situaţii fără precedent în istoria sportului pe semicerc din România.

Astfel, peste doar trei zile, mai exact pe 22 octombrie, Federaţia Română de Handbal le va declara libere de contract pe jucătoarele Alexandrina Barbosa, Ionica Munteanu, Aneta Barcan şi Cristina Niculae. În cazul în care patronul echipei, omul de afaceri vâlcean Teodor Florescu, nu le va achita restanţe financiare, acestea vor părăsi formaţia de la poalele Tâmpei.

image



În acest context, situaţia devine din ce în ce mai critică, întrucât nu există niciun fel de interes din partea lui Teodor Florescu, iar în momentul de faţă şansele ca lucrurile să revină la normal sunt reduse. Dacă cele patru handbaliste vor părăsi Braşovul, la Rulmentul vor mai rămâne doar şase jucătoare.

Astfel, gruparea antrenată de Herbert Muller nu va mai putea alinia la startul meciurilor din Cupa EHF sau Liga Naţională un număr adecvat de jucătoare. Întrucânt sunt şanse infime ca problemele economice de la club să se rezolve, oficialii braşoveni se gândesc chiar să recurgă la măsuri radicale.

Cojocaru se gândeşte la demisie


Astfel, preşedintele formaţiei braşovene, Remus Cojocaru, nu mai vede nici măcar luminiţa de la capătul tunelului şi este hotărât să-şi prezinte demisia. „De câteva săptămâni încerc să iau legătura cu Teodor Florescu, dar fără niciun rezultat. I-am trimis mai multe SMS-uri, dar nu am primit niciun răspuns. Am păstrat toate dovezile că am încercat să-i aducem la cunoştinţă situaţia de la club, astfel că nu mi se poate reproşa nimic. Situaţia este dramatică, trăim de luni bune cu speranţa că se va rezolva ceva, dar privesc cu pesimism viitorul acestei echipe.

După ce le vom pierde joi şi pe ultimele handbaliste, atunci următoarea măsură va fi să-mi prezint demisia. Poate astfel se trezeşte cineva şi ne ajută în ceasul al 12-lea. Dacă situaţia nu se schimbă nu mai are niciun rost să vorbim despre meciurile din Cupa EHF sau Liga Naţională
“, a subliniat Cojocaru.

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite