Braşov: Amariei şi Horvath pot reveni la Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Amariei şi Horvath pot reveni la Rulmentul
Braşov: Amariei şi Horvath pot reveni la Rulmentul

Portarul Ildiko Barbu Kerekeş este ultima „rulmentistă” care a devenit liberă de contract, urmând să semneze, cel mai probabil, cu SCM Craiova.

Totodată, subţirimea lotului, dar şi problemele de ordin financiar i-au determinat pe şefii braşoveni să amâne cantonamentul de la Băile Felix. În acelaşi timp, oficialii clubului de la poalele Tâmpei se află în tratative avansate pentru achiziţionarea unor jucătoare de lot naţional. Chiar dacă tehnicianul Herbert Muller speră se le aibă din nou sub comandă pe Carmen Amariei şi Lidija Horvath, totul depinde de patronul Teodor Florescu.

Surprize în lotul „rulmentistelor”


Am decis să ne pregătim la Braşov în următoarele zile. Probabil că o să efectuăm şi un stagiu de pregătire centralizat, dar vom stabili detaliile în perioada următoare. Amariei şi Horvath îşi doresc să continue la Rulmentul, dar trebuie să fie de acord şi patronul Teodor Florescu. Până săptămâna viitoare o să aveţi parte de câteva surprize.  Suntem în discuţii cu două handbaliste de lot naţional şi sper să definitivăm aceste transferuri. Trebuie să ne întărim dacă vrem să realizăm principalul obiectiv, intrarea în grupele Ligii Campionilor. Pierderea jucătoarei Ildiko Barbu este semnificativă, dar trebuie să compensăm acest handicap prin achiziţionarea altui goalkeeper. Oricum, avem două portăriţe de mare valoare, pe Ionica Munteanu şi Dana Vălean, pe care ne putem baza cu toată încrederea”, a punctat Herbert Muller.

În altă ordine de idei, „rulmentistele” vor efectua câte două şedinţe de pregătire în fiecare zi, dimineaţa şi seara, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi".

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite