Braşov: „Rulmentistele“ au efectuat deplasarea pentru partida cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Rulmentistele“ au efectuat deplasarea pentru partida cu Oltchim
Braşov: „Rulmentistele“ au efectuat deplasarea pentru partida cu Oltchim

Chiar dacă s-a pus problema să nu intre pe teren în derby-ul cu Oltchim, delegaţia echipei Rulmentul Braşov a plecat până la urmă spre Vâlcea. Citiţi aici mai multe amănunte despre situaţia de la Rulmentul

Derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov, va avea loc astăzi, de la ora 18.00, urmând să fie transmis în format livetext pe site-ul brasov.adevarul.ro şi live video pe Digi Sport.

Din lotul deplasat la Râmnicu Vâlcea fac parte 10 jucătoare, existând mari şanse ca echipei să i se alăture şi handbalista Roxana Cherăscu. Ionica Munteanu, Alexandrina Barbosa, Cristina Niculae şi Aneta Barcan au făcut şi ele deplasarea, iar meciul de la Vâlcea ar putea fi ultimul în echipamentul Rulmentului. Acestea vor deveni libere de contract mâine, în cazul în care patronul Teodor Florescu nu le va achita o parte din restanţele financiare.

Din nou promisiuni...


Patronul Teodor Florescu a achitat o mică parte din restanţele financiare către jucătoare, datorii de anul trecut. Întreg staff-ul a luat hotărârea Încă nu s-a lămurit situaţia handbalistelor care urmează să devină libere de contract mâine, dar sper să fie plătite măcar o parte din restanţele contractuale. Avem fete de caracter, care şi-au manifestat dorinţa de a continua activitatea la Rulmentul“, a declarat directorul sportiv al echipei, Mircea Cucuian.

Fetele au dat dovadă încă o dată de caracter şi au hotărât să facă deplasarea la Râmnicu Vâlcea. O să dăm totul în meciul cu Oltchim şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Partida din această seară trece pe planul secund, important este să se facă ceva şi să nu le pierdem pe cele patru sportive mâine. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci Rulmentul nu mai are viitor. Pur şi simplu nu voi mai avea pe cine antrena...“, a menţionat antrenorul Braşovului, Herbert Muller. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite