Rugbistul braşovean Decebal Drăguşel candidează la Consiliul Local Campagnano (Italia)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decebal Drăguşel (30 de ani) s-a stabilit împreună cu familia la Campagnano, o localitate situată la 30 de kilometri de Roma. Tânărul a decis să candideze pentru un post de consilier în primărie, pe o listă de centru- dreapta. În câteva săptămâni, a înscris pe listele electorale aproape 300 de conaţionali.

Românii cu reşedinţă din Campagnano sunt circa 500- 600, reprezentând cea mai numeroasă comunitate. Primul lucru pe care conaţionalii îl doresc este „o îmbunătăţire a serviciilor din primărie, vor să fie priviţi aşa cum sunt priviţi şi italienii"- spune Decebal Drăguşel.

În ultimele săptămâni, Drăguşel a reuşit să înscrie pe listele electorale: „circa 300 de conaţionali"- un rezultat destul de bun, ţinând cont de faptul că românii cu drept de vot sunt mai puţin de 500, scrie Gazeta Românească.

Deşi ar putea câştiga un loc în consiliul comunal cu doar 120, 180 de voturi, şansele ca românul să fie ales depind însă şi de succesul listei pe care candidează.

Decebal Drăguşel a jucat rugby profesionist pentru CFR Braşov (divizia A) şi pentru o echipă din Malmo- Suedia. Decebal are o pasiune pentru animale şi este angajat de 10 ani la o fundaţie care se ocupă cu animale abandonate, avand sediul în localitatea de reşedinţă.

Este student la Relaţii Internaţionale, urmand cursurile unei Universităţi la distanţă, mai scrie Gazeta Românească.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite