Braşov: Clubul Rotary a pregătit 30 de elevi pentru şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Clubul Rotary a pregătit 30 de elevi pentru şcoală
Braşov: Clubul Rotary a pregătit 30 de elevi pentru şcoală

30 de copii aflaţi în grija Asociaţiei Atelier Săcelean din municipiul Săcele sunt pregătiţi să păşească în noul an şcolar cu un trusou de şcoală nou-nouţ.

Acest lucru a fost posibil datorită Clubului Rotary Braşov Citadel care a dorit să aducă zâmbetul pe buzele copiilor. „Cei mici provin din medii defavorizate, ai căror părinţi nu îşi permit să-i trimită la şcoală. Tocmai de aceea, noi venim în întâmpinarea lor cu aceste cadouri“ , a spus Veronica Costache, director de marketing la Rotary. Cadourile au fost donate de Rotary Club of Grantham Kesteven din Anglia

Rechizite şcolare

Copiii au primit ghiozdane echipate cu caiete, penare, creioane, radiere, rigle, pensule, dicţionare şi enciclopedii din Anglia, dar şi articole sportiv-recreative, cum ar fi mingi de fotbal şi tenis, seturi de criket şi kituri de reparaţie. Asociaţia Atelier Sacelean este un centru educaţional din Săcele care oferă copiilor săraci suport în pregătirea şcolară, cu scopul de a preveni chiulul şi abandonul şcolar. „Suntem bucuroşi să sprijinim Asociatia Atelier Săcelean al cărei scop este acela de a da posibilitatea copiilor mai puţin privilegiaţi de se se reîntoarce sau de a rămâne în sistemul educaţional şi de a accesa oprtunităţi mai bune pentru viitor. Am dori, totodată, să felicităm staff-ul asociaţiei care este format din voluntari, marea majoritate adolescenţi, studenţi şi profesori, pentru minunata muncă pe care o fac, aceea de a împărtăşi dorinţa de a ajuta oamenii neajutoraţi, în special copiii“ a spus Siamac HadjiDai, membru fondator Rotary Club Braşov Citadel.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite