Braşov: Andrei Mlendea a câştigat turneul futures "Ropharma Trophy"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Andrei Mlendea a câştigat  turneul futures "Ropharma Trophy"
Braşov: Andrei Mlendea a câştigat turneul futures "Ropharma Trophy"

Terenul central al CS Dinamo Braşov a găzduit astăzi finala turneului masculin de tenis futures dotat cu premii totale în valoare de 10.000 de dolari.

În ultimul act, în faţa unei asistenţe ridicate, sportivul originar din Oradea, legitimat la CS Dinamo Braşov, Andrei Mlendea, l-a învins la capătul unui meci extrem de disputat pe Cătălin Ionuţ Gârd, cu 6-4, 7-5. Partida s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, iar publicul braşovean a avut parte de tenis de calitate, cu spectaculoase răsturnări de situaţie. După ce a câştigat primul set, favoritul numărul opt al competiţiei, Andrei Mlendea, l-a învins greu în setul decisiv pe favoritul numărul patru al turneului, Cătălin Gârd.

Cei doi jucători, precum şi alţi tenismeni care au evoluat la turneul "Ropharma Trophy", printre care Garbriel Moraru sau Adrian Cruciat, vor participa începând de mâine la turneul Challange, care se va desfăşura în perioada 31 august - 6 septembrie, urmând să fie găzduit de baza sportivă Olimpia, din Braşov.


În deschiderea finalei de astăzi a avut loc un meci demonstrativ între cuplul de juniori Marius Copil/Ciprian Porumb jr. şi echipa de seniori George Cosac/Ciprian Porumb. Juniorii s-au impus cu 9-6. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite