Romii din Teliu şi Braşov, luaţi cu asalt de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima oprire a fost în Teliu, unde miercuri, 20 de polițiști,15 jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov și cinci angajați ai Societății Electrica i-au luat la verificat pe localnici.

„Au fost legitimate 94 persoane, s-au controlat 42 autovehicule, s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 936 lei. De asemenea, au fost depistați trei localnici care sustrăgeau energie electrică, folosind instalații improvizate. Ei sunt cercetați în stare de libertate, pentru săvarșirea infracțiunii de sustragere de enegie electrică", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Razie la groapa de gunoi

A doua oprire a fost la groapa de gunoi din Triaj. 25 de poliţişti au verificat zona după ce mai mulţi cetăţeni au reclamat că mai mulţi ţigani şi-au improvizat locuinţe în zonă. „Au fost identificate 12 corturi improvizate, amplasate de aproximativ o lună, în care se adăposteau pe timpul nopții persoane din alte județe. În aceste corturi au fost identificați trei mureșeni de 34, 35, respectiv 45 de ani, fără forme legale în municipiul Brașov, care au fost introduși în baza de date IMAGETRACK, după care s-a luat măsura trimiterii în localitățile de domiciliu. Polițiștii au încunoștințat autoritățile locale, pentru curățirea locației  de corturile menționate, zona rămânând în atenția noastră, pentru a se preîntâmpima amplasarea altora", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite