Braşov: Cei mai buni edili ai României, premiaţi în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cei mai buni edili ai României, premiaţi în Poiana Braşov
Braşov: Cei mai buni edili ai României, premiaţi în Poiana Braşov

Premiile de Excelenţă în Administraţie a urcat Braşovul din nou pe podium. Alături de reprezentanţi ai altor şase municipii şi o comună, edilul Braşovului a fost premiat pentru continuitate în administraţia publică. A cincea ediţie a Galei Premiilor de excelenţă în Administraţie s-a desfăşurat joi seara la Poiana Braşov, fiind acordate nouă categorii de premii.


La eveniment au participat peste 100 de persoane, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale la nivel naţional, membri ai asociaţiilor profesionale şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Deputaţii Constantin Niţă şi Victor Ponta şi senatorul Titus Corlăţean au primit Premiul de excelenţă pentru eficienţă în comunicarea cu administraţia publică.

Premiul de excelenţă pentru activitatea parlamentară a fost primit de deputatul Sulfina Barbu şi de senatorul Toni Greblă.

Premiul de excelenţă pentru activitatea în instituţiile Prefectului a fost acordat lui Cristian Roman, prefectul judeţului Botoşani, Ion Matu, prefectul judeţului Mehedinţi şi Prefecturii Judeţului Harghita.

Pentru activitatea în Consiliile Judeţene au fost premiaţi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Victor Tarhon, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Tamaş Şandor preşedintele Consiliului Judeţean Covasna şi Consiliul Judeţean Prahova.

Primarii municipiilor Ploieşti, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Piteşti, Oradea, şi ai sectoarelor 2 şi 4 Bucureşti au primit Premiul de Excelenţă pentru activitatea în primării.

Premiul de excelenţă pentru cele mai valoroase proiecte de accesare a fondurilor europene a fost atribuit primarului municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Eugen Chebac, Consiliului Judeţean Argeş şi primarului oraşului Orăştie, Alexandru Munteanu.

Premiul de excelenţă pentru continuitate în administraţia publică a fost acordat primarilor municipiilor Braşov, Piatra Neamţ, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Buzău, prefectului judeţului Giurgiu şi primarului comunei Vânători judeţul Neamţ.

Pentru cele mai valoroase lucrări de infrastructură au primit Premiul de Excelenţă primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin şi cei ai oraşelor Mizil, Stei, Ghimbav şi Lehliu Gară.

A mai fost acordat Premiul de excelenţă pentru domeniul IT&C în administraţia publică Primăriei municipiului Brăila şi Consiliilor Judeţene Neamţ şi Bistriţa-Năsăud.


Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite