Braşov: Mihai Roman se pregăteşte pentru licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mediatizat fotbalist al celor de la FC Braşov, mijlocaşul Mihai Roman, şi-a petrecut vacanţa la Suceava, alături de cei dragi.

Jucătorul de 24 de ani este student în ultimul an al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi nu a avut timp să se relaxeze întrucât este în sesiune şi are mult de învăţat. „Am profitat de aceste zile libere pentru a mă pregăti cât mai bine pentru examene. Vreau să-mi termin studiile superioare întrucât viaţa de fotbalist este scurtă şi am nevoie şi de o altă calificare. Mă gândesc chiar să profesez la finalul carierei de fotbalist”, a precizat Roman, cel care a renunţat la burlăcie în urmă cu doar câteva zile. Acesta s-a căsătorit cu Anuţa, care este cu doi ani mai tânără decât fotbalistul. „Ne dorim să avem copii, dar nu avem preferinţe în ceea ce priveşte sexul. Important este să fie sănătos şi să ne bucurăm de pe urma lui”, a completat Mihai.

Vrea în Europa cu FC Braşov

Mihai Roman a declarat că este pregătit pentru startul noului sezon competiţional şi că îşi doreşte să-şi continue activitatea la formaţia de la poalele Tâmpei: „Mai vreau să rămân la Braşov încă un an. Mă simt bine aici şi avem de luat o revanşă, întrucât în ediţia recent încheiată am ratat la limită o prezenţă în cupele europene. Avem nevoie şi de câţiva jucători, în primul rând în atac. Faptul că ne-am pierdut vârfurile cele mai importante, pe Surdu şi Buga, poate constitui un dezavantaj. Însă, cu doar câteva implanturi, sunt convins că putem face o figură frumoasă şi avem capacitatea de a obţine la finalul stagiunii o calificare în Europa League”. Cu privire la viitorul antrenor al celor de la FC Braşov, Mihai Roman a completat: „Cred că Bogdan Stelea ar fi cea mai bună variantă. Ne-am înţeles excelent cu el şi cred că ar fi bine să continuăm munca începută în sezonul trecut”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite