Braşov: Confruntare decisivă pentru SCM HC Rom Cri Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, SCM HC Rom Cri Braşov va întâlni sâmbătă dimineaţa, în deplasare, de la ora 11.00, pe CSM Medgidia.

Chiar şi după schimbarea antrenorului, Liviu Paraschiv fiind înlocuit cu Vasile Curiţeanu, braşovenii au rămas pe ultima treaptă a clasamentului, cu un singur punct acumulat. Confruntarea de mâine va constitui un adevărat duel pentru menţinerea în prima ligă de handbal masculin. CSM Medgidia ocupă penultimul loc în ierarhie, cu două puncte acumulate.

„Partida cu CSM Medgidia este capitală pentru noi. Trebuie neapărat să învingem în această deplasare pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Ne aşteaptă un program foarte greu, urmând să întâlnim forţele campionatului. În acest context, trebuie să câştigăm duelul cu această contracandidată pentru a avea un plus de moral.

Însă, dacă vrem să obţinem un rezultat pozitiv suntem obligaţi să ne concentrăm la finalizare şi să facem tot posibilul să concretizăm şansele pe care le avem. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi", a declarat antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Vasile Curiţeanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite