Rezultate finale BAC 2011: Află aici notele după contestaţii din judeţul Braşov.UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Braşov, în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, promovabilitatea a fost de 16,1% faţă de 45,89% în prima sesiune. Rămâneţi pe brasov.adevarul.ro pentru a afla rezultatele finale, după contestaţii, care sunt programate a se anunţa astăzi.

UPDATE ora 14.35 Doar 28 de elevi au reuşit să promoveze Bacalaureatul în urma contestaţiilor. În total, 602 elevi depuseseră contestaţii, dar majoritatea au fost respinse. A existat şi un caz în care de la nota 6.00 s-a ajuns la 4.10, astfel că elevul nemulţumit a pierdut examenul. Din cele 28 de contestaţii admise cele mai multe au fost la limba română şi biologie. Procentul de promovabilitate la sesiunea de toamnă a ajuns la 20,7%. Rezultatele de la sesiunea de toamnă a bacalaureatului i-au făcut pe elevii braşoveni mai mult să plângă decât să se bucure. Doar un mic procent dintre cei înscrişi la examen, au reuşit să promoveze bacalaureatul în a doua sesiune.

Cei 483 de elevi care au reuşit să promoveze bacalaureatul în sesiunea de toamnă, au făcut-o cu note la limită şi cu medii de puţin peste şase. Restul de 1.961 de absolvenţi prezenţi la examen nu au luat nota finală peste şase. O treime dintre cei picaţi, 602, au depus contestaţii.

Aflaţi aici rezultatele finale de la Bacalaureat, după contestaţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite