Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011. Ziarul „Adevărul" este cu ochii pe ce se întâmplă la examenul de absolvire a liceului. În 4 septembrie, vor fi afişate rezultatele, după care pot fi depuse eventualele contestaţii.

UPDATE 11.15: Procentul de promovabilitate în judeţul Braşov a fost unul foarte slab, respectiv de 19,57%, raportat la numărul de candidaţi prezenţi, şi de 16,19%, raportat la numărul de înscrişi. „Totuşi, promovabilitatea este mai mare cu un procent, faţă de sesiunea de toamnă de anul trecut", a precizat Dorel Agache, şeful IŞJ Braşov.

Jale şi la a doua sesiune a bac-ului: 16,19% de candidaţi promovaţi

Vezi aici rezultatele de la centrul de examinare Colegiul „Transilvania“

2.970 de elevi s-au înscris la examen, iar o parte dintre aceştia sunt elevii care nu au participat la prima sesiune a bacalaureatului, pentru că nu promovaseră la toate disciplinele şcolare.

Profesorii spun că examenul de toamnă nu va coborî cu nimic ştacheta faţă de sesiunea din vară. A doua sesiune a bacalaureatului se desfăşoară în judeţul Braşov în zece centre de examinare, dintre care cinci sunt organizate la nivelul municipiului.

Rezultatele vor fi afişate la fiecare dintre centrele de examinare, dar pot fi aflate şi de pe portalul Ministerului Educaţiei, http://www.bacalaureat.edu.ro/2011/, secţiunea Braşov.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov au anunţat că rezultatele vor apărea astăzi, 4septembrie, imediat după ora 10.00.

Rămâi pe brasov.adevarul.ro pentru a afla rezultatele sesiunii de toamnă a Bacalaureatului!

Ai afl

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite