Revista „Tango“ a adus „Clubul Femeilor“ la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul Tango a avut succes în rândul femeilor din Braşov. FOTO: Diana Drobotă
Evenimentul Tango a avut succes în rândul femeilor din Braşov. FOTO: Diana Drobotă

„Clubul Femeilor" revistei „Tango" a ajuns la Braşov, în Kasho Cafe, din complexul MyPlace, unde doamnele şi domişoarele din Braşov au dovedit că ştiu să discute liber despre „Mici trădări şi mari iertări" în iubire.

Într-un cadru relaxant, moderatorii evenimentului, Alice Năstase, redactor-şef al revistei Tango, şi Simona Catrina, editor coordinator al publicaţiei, şi-au împărtăşit propriile experienţe şi le-au invitat la discuţii pe toate doamnele, care nu s-au lăsat indimidate de microfon. Deşi subiectul părea delicat, doamnele cu succes în viaţa profesională şi personală şi-au împărtăşit experienţele.

„La Braşov am dezbătut un subiect greu de abordat, o temă controversată şi dureroasş, legată de trădări şi iertări. Am vorbit, noi şi invitatele noastre, despre trădările mici şi cele care devastează totul în cale, despre iertările temporare, făptuite din teama de ziua de mâine şi despre acelea generoase, definitive, care aduc adevarata linişte. Şi am desprins singura concluzie posibilă: că nu există reguli. Că fiecare iubeşte atât de fidel pe cât îi stă în puteri sau în planuri, că acceptă rătăcirile partenerului - mici, mari sau imposibil de cântărit - după cât de mare îi e puterea sau iubirea şi, mai ales, că nu există concluzii limpezi. În iubirile noastre suntem unici şi singuri pe pământ“, a spus Alice Năstase Buciuta.
Seara a început şi s-a încheiat cu muzica formaţiei Devas, cunoscută pentru stilul original, simfonic-modern. În timpul evenimentului, au avut loc mai multe momente-surpriză, printre care o prezentare de blănuri de lux ale magazinului Gimas, din hotelul Piatra Mare- Poiana Brasov.
Invitatele s-au declarat mulţumite şi totodată bucuroase de seara relaxantă, unde s-au oferit şi cadouri din partea sponsorilor, Vavian Pharma, House of Art si Tonica.
Următoarea întâlnire „Tango“ va avea loc în 3 noiembrie, la Sibiu, dar cu organizatoarele vă puteţi întâlni şi în cărţile pe care le-au scris împreună sau pe blogurile Simonei şi al lui Alice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite