Revin foştii directori executivi ai deconcentratelor din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Rotirea" directorilor de instituţii ale statului în deconcentratele din Braşov pare fără sfârşit: de ieri Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Garda Financiară au noi şefi,... respectiv pe cei vechi, aflaţi în funcţie în 2008.

Astfel, Direcţia Finanţelor Publice va fi condusă din nou de Lucian Voinescu, iar Garda Financiară de Vasile Bilinschi.

Schimbările au fost motivate de conducerea Ministerului de Finanţe pe decizia Curţii Constituţionale, care a anulat actul normative prin care foştii şefi de instituţii au fost înlocuiţi la sfârşitul anului 2008 sau în primele luni ale anului 2009.

Fostul şef al Finanţelor şi al Statisticii braşovene, Ion Popescu ne-a declarat că „am primit deja documentele prin care sunt schimbat din funcţie, începând cu data de ieri".

Popescu a mai precizat că, invocând aceleaşi norme care au stat la baza schimbării sale, a cerut Institutului Naţional de Statistică să fie reinstalat în funcţia de director executive al Direcţiei din Braşov.

Potrivit unor surse neoficiale, se pare că aceste schimbări sunt doar primele dintr-un lung şir ce va va afecta toate instituţiile deconcentrate din Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite