Revelion cu mâini şi picioare rupte la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă de Crăciun serviciile de urgenţă au fost asaltate de „gurmanzi" şi persoane care au băut prea mult, aproape 80 de cazuri, de Revelion doar două persoane au ajuns la spital pentru că au băut prea mult.

În schimb, doi braşoveni s-au ales cu arsuri oculare din cauza petardelor, un cetăţean şi-a tăiat venele în încercarea de a se sinucide, iar zeci de turişti şi-au fracturat mâinile şi picioarele după ce au petrecut Revelionul pe pârtie.

„Am avut în total 77 de solicitări, în noaptea dintre ani. Cele care au predominat au fost fracturile. Am mai avut solicitări pentru plăgi tăiate, traumatisme cranio-cerebrale, ca urmare a căzăturilor. De exemplu, numai astăzi am avut 11 solicitări pentru fracturi produse ca urmare a accidentărilor pe pârtii", a spus directorul Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov, dr. Mioara Văitiş.

Faptul că oamenii au fost mai cumpătaţi cu băutura o spun şi medicii de la SMURD, care n-au avut decât două cazuri de persoane care au consumat prea multe băuturi alcoolice.

În schimb, Revelionul a fost unul agitat pentru pompieri de la ISU. În noaptea dintre ani, o casă din Fundata, constituită din parter, etaj şi mansardă, a ars din temelii, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui şemineu. „Am intervenit cu patru autospeciale, însă casa a ars în proporţie de 92%", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite