Revelion „popular“, în Piaţa Sfatului. Vedeţi aici cine va concerta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul de artificii nu va lipsi. Foto: Adevărul
Focul de artificii nu va lipsi. Foto: Adevărul

Criza a dat peste cap planurile edililor în ceea ce priveşte organizarea Revelionului în stradă. Dacă în ultimii ani, braşovenii se obişnuiseră să vadă pe scena din Piaţa Sfatului artişti de renume, acum, în noaptea dintre ani, vor trebui să se mulţumească doar cu un concert de muzică populară.

„Banii alocaţi pentru astfel de evenimente au fost foarte puţini în acest an, aşa că am preferat să organizăm un spectacol de muzică populară la care să participe mai multe ansambluri locale", a precizat Cecilia Doiciu, şefa Direcţiei Relaţii Externe, Cultură şi Evenimente, din Primăria Braşov. Bugetul total alocat pentru acest eveniment a fost de doar 20.000 de lei, iar reprezentanţii Primăriei spun că vor cheltui mai puţin de atât.

Totuşi, focul de artificiide la miezul nopţii nu va lipsi. Concertul va începe în jurul orei 23.00, iar spectacolul se va încheia în jurul orei 1.00. Veta Biriş va fi invitatul special al spectacolului, iar în Piaţa Sfatului vor mai veni Orchestra Ţara Bârsei, ansamblul de dansuri Măgura Codlei şi soliştii Raluca Gociman, Georgiana Ceacaru, Marius Canganu. „În general, trupele de muzică pop au tarfie foarte mari, iar cele din Braşov încheiaseră contracte pentru alte evenimente. Am preferat să facem o economie la buget, decât să aducem pe scenă artişti de care nu a auzit nimeni", a mai explicat Ceilia Doiciu.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite