Reţea de traficanţi de minore, condusă din Penitenciarul Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins în forţă la locuinţele suspecţilor Foto: arhivă
Mascaţii au descins în forţă la locuinţele suspecţilor Foto: arhivă

Gruparea, formată din şase persoane, a fost anihilată de anchetatori, care azi-dimineaţă, au descins în forţă la locuinţele suspecţilor. Indivizii sunt acuzaţi că au obligat mai multe minore să se prostitueze, în special pe raza municipiului Braşov.

Reţeaua era condusă de un bărbat încarcerat la Penitenciarul Codlea. Membrii grupării au fost monitorizaţi şase luni de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO). Ancheta oamenilor legii a scos la iveală faptul că cei şase suspecţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, au traficat mai multe tinere, în special minore, pe raza municipiului Brasşov.

Fetele, care aveau între 15 şi 26 de ani, erau racolate din discoteci sau pe bază de recomandare şi proveneau din familii sărace. Indivizii profitau de naivitatea lor şi după ce le racolau, le obligau să prostitueze pentru un tarif cuprins între 50 şi 150 de lei.  

În urma descinderilor de azi-dimineaţă, trei dintre suspecţi au fost reţinuţi. Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare şi până acum au fost identificate şase victime.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite