Relaxaţi-vă la piscinele din Braşov după noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paradisul Acvatic şi-a deschis porţile şi pe 1 ianuarie, începând cu ora 10.00, şi deja bazinele sunt pline de turiştii şi braşovenii care au venit să se relaxeze după agitaţia din noaptea de Revelion.

Complexul „Paradisul Acvatic" este cel mai căutat când vine vorba de relaxare la piscină. Cei mai mulţi braşoveni şi turişti vin aici pentru că, pe lângă cele opt bazine pentru înot, se pot bucura de saună sau jacuzzi.

Spa-ul este deschis, în weekend, între orele 10.00 şi 22.00. O zi întreagă de relaxare la „Paradisul Acvatic" costă 25 de lei pentru copii mici şi 55 de lei pentru adulţi. Turiştii care aleg să stea două ore la piscină vor plăti 30 de lei, iar cei care stau trei ore, 40 de lei. Copiii sub doi ani au intrare gratuită.

Complexul dispune şi de un hotel de trei stele, unde o cameră dublă costă 300 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Persoanele cazate la hotelul din incinta complexului mai beneficiază de trei ore gratuite la piscină.
Complexul dispune şi de cabine de masaj de relaxare sau anticelulitic, de servicii cosmetice pentru doamne, dar şi de un restaurant. Preţurile acestor servicii nu sunt incluse în tariful de intrare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite