Relaxare la piscinele din Braşov. Aflaţi unde vă puteţi bălăci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paradisul Acvatic este preferat atât de braşoveni, cât şi de turişti. FOTO: Stelian Grăjdan
Paradisul Acvatic este preferat atât de braşoveni, cât şi de turişti. FOTO: Stelian Grăjdan

La Braşov funcţionează două bazine acoperite şi un complex acvatic, care sunt pline ochi în fiecare sfârşit de săptămână.

Complexul „Paradisul Acvatic" este cel mai căutat când vine vorba de relaxare la piscină. Cei mai mulţi braşoveni şi turişti vin aici pentru că, pe lângă cele opt bazine pentru înot, se pot bucura de saună sau jacuzzi.
Spa-ul este deschis, în weekend, între orele 10.00 şi 22.00. O zi întreagă de relaxare la „Paradisul Acvatic" costă 25 de lei pentru copii mici şi 55 de lei pentru adulţi. Turiştii care aleg să stea două ore la piscină vor plăti 30 de lei, iar cei care stau trei ore, 40 de lei. Copiii sub doi ani au intrare gratuită.
Complexul dispune şi de un hotel de trei stele, unde o cameră dublă costă 300 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus. Persoanele cazate la hotelul din incinta complexului mai beneficiază de trei ore gratuite la piscină.
Complexul dispune şi de cabine de masaj de relaxare sau anticelulitic, de servicii cosmetice pentru doamne, dar şi de un restaurant. Preţurile acestor servicii nu sunt incluse în tariful de intrare.
Bazin de înot, sub Tâmpa
Şi piscina din cadrul complexului „Agrement", de sub Tâmpa, oferă condiţii excelente amatorilor de distracţie. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Pentru o oră de bălăceală în piscină, braşovenii vor trebui să scoată din buzunar 12 lei. Dacă vor să petreacă două ore în bazin vor trebui să achite 20 de lei, iar pentru o zi, tariful este de 40 de lei. În aceşti bani este inclus şi accesul la saună.
Doritorii îşi pot achiziţiona şi abonamete lunare, care costă 90 de lei pentru copii şi 120 de lei pentru aduţi. Pentru sala de fitness, un abonament lunar costă 80 de lei.
Pentru închirierea terenului de fotbal, tariful este de 100 de lei. Complexul este deschis zilnic, între orele 11.00 şi 21.00, iar clienţii au la dispoziţie şi un bar cu preţuri accesibile.
Piscine deschide pubicului, la marile hoteluri
Un alt Spa este deschis la hotelul „Aro Palace" din Braşov, între orele 8.00-22.00. O intrare la piscină pentru întreaga zi costă 49 de lei, însă există şi abonamente de 400 de lei care cuprind 10 intrări.
Abonamentul include saune umede şi uscate, jacuzi şi acces la sala de fitness. Pentru o jumătate de oră de masaj sau de hidromasaj, doritorii trebuie să plătească 65 de lei. Preţul este acelaşi pentru şase şedinţe de electrostimulare, iar trei minute la solar costă 5,4 lei.
Şi la Hotelul Alpin din Poiana Braşov puteţi merge la picine, luni între orele 12.00 şi 22, iar de marţi până duminică între orele 8.00 şi 22.00. Preţul este 50 de lei pe zi şi asigură acces şi la saună, sală de forţă sau jacuzii. Tot în Poiană este disponibilă şi piscina de la Hotelul Piatra Mare, luni între orele 13.00 şi 23.00, iar de marţi până duminică între orele 7.30 şi 23.00. Preţul este de 40 de lei pe zi în cursul săptămânii şi 50 de lei pe zi în weekend. Tarifele inclus şi accesul la saunnă sau la sala de fitness. Copii până la 10 ai beneficiază de o reducere de 50%.

Bazinul de Gară este închis
Bazinul de la Sala Sporturilor este închis în acestă perioadă pentru că va fi reabilitat. Pentru reamenajarea bazinului de înot vor fi investiţi 42 de milioane de lei. Bazinul va fi refăcut, în totalitate, cu panouri de inox, se vor înlocui tavanele, pardoselile şi tâmplăria, dar şi grupurile sanitare şi gradenele (vor fi 500 de locuri). Se va construi un etaj unde va fi amenajat un spaţiu de recreere pentru sportivii şi antrenorii veniţi la competiţii. Şi instalaţiile electrice, termice şi de ventilaţie vor fi înlocuite cu unele moderne.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite