Reglare de conturi între două societăţi comerciale din Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dubiţa a fost furată pentru a se recupera o datorie mai Foto: arhivă Adevărul
Dubiţa a fost furată pentru a se recupera o datorie mai Foto: arhivă Adevărul

Reprezentanţii uneia dintre firme s-au gândit să-şi recupereze banii datoraţi de o altă societate comercială furând-i din curte o maşină.

Poliţiştii spun că între cele două societăţi comerciale existau nişte litigii financiare. Pentru că nu au mai avut răbdare să-şi rezolve problemele pe cale legală, reprezentanţii societăţii care avea de recuperat bani s-au gândit să-şi facă singuri dreptate şi au sustras din curtea societăţii debitoare o dubiţă. În momentul în care proprietarii au constatat că autoutilitara a dispărut, au reclamat furtul la poliţie.   

 „În data de 20 noiembrie, polițiștii codleni au identificat, la sediul unei societăți din localitate, o autoutilitară reclamată ca fiind furata de la o altă firmă. Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că autoutilitara a fost sustrasă ca urmare a unor litigii financiare între cele două firme. S-a luat măsura indisponibilizării autovehiculului,iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite