Braşov: Referendum pe tema legalizării prostituţiei şi a drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Referendum pe tema legalizării prostituţiei şi a drogurilor
Braşov: Referendum pe tema legalizării prostituţiei şi a drogurilor

În plenul Consiliului Judeţean, de săptămâna viitoare, va fi introdus un proiect de hotărâre care prevede organizarea unui referendum referitor la această temă controversată, propusă de Preşedinţia României.

Preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, a precizat că a luat această iniţiativă la solicitarea mai multor preoţi din judeţ, care consideră că legalizarea acestor fenomene va accentua degradarea societăţii româneşti. „Nu putem legaliza drogurile într-o ţară în care sunt deja mari probleme în acest sens şi cunosc foarte bine situaţia, deoarece am semnale de la serviciile secrete”, a explicat Căncescu.

El a menţionat că doreşte să organizeze referendumul în cel de-al doilea scrutin pentru alegerile prezidenţiale, respectiv pe 6 decembrie. „Legea ne permite să cuplăm un astfel de referendum cu alte alegeri. Astfel, nici cheltuielile nu vor fi foarte mari, iar costurile necesare tipăririi buletinelor de vot le vom suporta din bugetul CJ”, a spus preşedintele CJ. El a mai precizat că a avut discuţii şi cu preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Liviu Dragnea, pentru ca referendumul să aibă loc  simultan în mai multe judeţe din ţară.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite