Braşov: CAMPANIE: Reducerea taxelor de debranşare se va decide abia vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: CAMPANIE: Reducerea taxelor de debranşare se va decide abia vineri
Braşov: CAMPANIE: Reducerea taxelor de debranşare se va decide abia vineri

CET îşi prelungeşte agonia şi amână până vineri discuţia micşorării taxelor de debranşare. Crezi că vor vota vineri consilierii locali micşorarea taxelor de debranşare? Spune-ţi părerea şi votează SONDAJUL Adevărul de Seară.

Consiliul de Administraţie al CET Braşov a amânat pentru vineri convocarea Adunării Generale a Acţionarilor, care va dezbate printre altele şi problema reducerii taxelor de debranşare. „Adevărul de Seară” a declanşat încă de acum trei săptămâni o campanie pentru reducerea acestor taxe, pe care 90% dintre respondeţii sondajului online le consideră nejustificate. Dorinţa braşovenilor este una clară, respectiv reducerea acestor taxe. În cadrul şedinţei, membrii CA vor trebui să le explice consilierilor locali cuantumurile acestor taxe şi operaţiunile ce se execută pentru aceşti bani.

1.200 lei, pentru „grăbiţi”

Taxele pentru operaţiunile de tăiere a caloriferelor şi ţevilor de apă caldă, precum şi avizele de debranşare ajung la suma la 700 de lei pentru un apartament de două camere. Aceste costuri se aplică doar dacă persoana nu se grăbeşte şi poate aşteapta 45 de zile după echipa CET. În caz contrar trebuie să mai achite alţi 1.200 de lei, taxă de urgenţă. În schimb, majoritatea şefilor centralelor electro-termice din ţară au înţeles că sistemul centralizat nu mai este de viitor şi, ori au dat liber la debranşare, ori au impus costuri decente pentru efectuarea operaţiunii. De exemplu, la Timişoara, societatea de furnizare a energiei termice, Colterm, nu percepe nicio taxă pentru debranşarea de la sistemul centralizat.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite