Braşov: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” vă recomandă câteva locuri în care vă puteţi distra în acest weekend.

Astăzi
Concert la Primărie

Festivalul Muzicii de Cameră, organizat de Filarmonica Braşov se încheie în această seară. De la ora 19.00, braşovenii sunt invitaţi la un concert de vioară şi pian susţinut de Ozcan Ulucan şi Ovidiu Pîrjol. Seara se va încheia cu un recital susţinut de cvartetul „Gaudeamus”.

Sâmbătă
Radio DJ Summerclub

Tinerii sunt invitaţi la un party incendiar organizat în Centrul Civic. De la ora 16.00 se va da startul distracţiei în aer liber.  Se vor afla la platane şi vor încălzi atmosfera Rhadoone Deejaz, Dj Ilye, Atapy&Sobz, Vzgo, Dj Xty, Dannz Dimitri şi Cahul. 


Şcoala de vară de fotografie
Fundaţia Calea Victoriei şi Atelier Photon invită pasionaţii de fotografie, în perioada 4-11 iulie la „Şcoala de vară de fotografie de la Viscri“, coordonată de fotograful Marius Iacob. Taxa de participare pentru 7 zile este de 1400 lei/persoană.


Proiecţie de film
Sâmbătă, de la ora 21.30, la Paris Panam, de pe Strada Postăvarului Nr. 27 aveţi ocazia să urmăriţi filmul documentar „Herbe” apărut în 2008, în Franţa. Proiecţia va fi prezentată în versiune originală subtitrată şi va putea fi urmărită în aer liber.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite