Razie cu „mascaţi“ în cluburile de noapte din Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea a avut loc azi-noapte, între orele 02.00-05.00, în cluburile din oraş. Au fost vizate, în special, localurile din zona centrală oraşului.

Update 14.25 În timpul raziei de azi-noapte, poliţiştii au verificat 300 de persoane şi au aplicat amenzi de aproximativ 3.000 de lei.  

„În urma activitatilor desfăşurate s-au verificat opt cluburi de noapte, baruri şi restaurante, au fost legitimate 300 de persoane, au fost controlate 80 autovehicule în traficul rutier şi s-au aplicat 23 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2937 lei. De asemenea, s-a dispus suspendarea permisului de conducere pentru doi conducători auto, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice și au fost reținute teri certificate de înmatriculare, dintre care două pentru I.T.P expirat şi unul pentru lipsă poliță RCA", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat că la razie au participat 40 de poliţişti, inclusiv „mascaţii" de la Detaşamentul Poliţiei de Intervenţie Rapidă (DPIR) din cadrul IPJ.

Acţiunea a avut ca scop depistarea persoanelor urmărite, combaterea infracţionalităţii stradale şi menţinerea liniştii şi ordinii publice.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite