Braşov: Razie la mers „cu naşu’ “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Razie la mers „cu naşu’ “
Braşov: Razie la mers „cu naşu’ “

Mai multe razii au fost efectuate în trenurile de călători care circulă pe magistrala CF 400, Braşov – Săculeni – Deda – Dej - Baia Mare - Satu Mare. La această acţiune au participat poliţişti, jandarmi, dar şi specialişti CFR şi au fost efectuate 138 de controale. Acţiunile se desfăşoară la nivel naţional pentru depistarea celor care nu respectă legea pe aceste mijloace de transport în comun.

În timpul acţiunii, poliţiştii Serviciului Transporturi au depistat 242 de călători care circulau fraudulos şi care au primit amenzi de 2.335 lei. Oamenii legii au constatat şi 15 infracţiuni şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale şi au depistat şi patru minori lipsiţi de supraveghere, 11 persoane care apelau la mila publică şi o persoană urmărită general pentru sustragerea de la executarea unei pedepse cu închisoarea. Poliţiştii au mai constatat şi nouă infracţiuni economice şi trei judiciare şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.355 de lei pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice şi activităţi economice ilicite.

Abonament fals

Poliţiştii braşoveni l-au depistat în tren pe un bărbat de 51 de ani care circula cu un abonament lunar de călătorie CFR, falsificat.  Acesta este cercetat în libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite