Braşov: „Războiul” scaunelor la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Războiul” scaunelor la Râşnov
Braşov: „Războiul” scaunelor la Râşnov

Primăria din localitate aşteaptă de cinci luni rezolvarea unei contestaţii.

De aproape cinci luni o investiţie de peste 1,2 milioane de lei a Primăriei Râşnov este ţinută pe loc din cauza unei contestaţii. Respectivul demers a fost iniţiat de unul dintre participanţii la licitaţia organizată de edilii urbei pentru achiziţionarea a 200 de scaune care să fie montate într-o sală de spectacole reabilitată integral cu resurse financiare locale.
“Din 30 martie a.c., de la deschiderea celor şapte oferte primate şi de la apariţiei unei contestaţii depuse de unul dintre competitor, tot suntem purtaţi pe drumuri la Bucureşti, la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor” , a susţinut primarul Râşnovului, Adrian Veştea. Acesta a menţionat că nu înţelege de ce această instituţie nu lămureşte situaţia, pentru a se putea achiziţiona scaunele necesare.
“Avem cea mai modernă sală de spectacole din judeţ, iar la festivalurile din săptămânile viitoare vom fi nevoiţi să instalăm nişte… băncuţe de lemn”, şi-a exprimat nemulţumirea primarul. Veştea a relatat cum, pentru lămurirea Comisiei, a fost nevoit să se “plimbe” prin Bucureşti cu două modele de scaune în braţe, fără, însă, a obţine vreun rezultat. “Aşa îmi trebuie: puteam să le cumpăr prin negociere direct, dar am vrut licitaţie şi uite unde am ajuns”, a încheiat Veştea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite