Răpitor de 1,6 kilograme, cea mai mare captură a concursului de pescuit la copcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de pescuit la copcă „O copcă, un vin fiert, eu şi un răpitor", organizat la baza pisciolă Doripesco din Rotbav, şi-a desemnat ieri câştigătorii. Cea mai mare captură din concurs a fost un răpitor de 1,630 de kilograme.

Chiar dacă afară a fost ger, cei 47 de participanţi la concurs s-au încălzit cu o ţuică fiartă, cafea fiebinte şi vin fiert şi s-au luptat din răputeri să „agaţe" cel mai mare răpitor din baza piscicolă.

image

Lupta a fost strânsă şi nu a fost lipsită de peripeţii. Unul dintre participanti era sa rămână fără undiţa, după ce răpitorul l-a păcălit şi i-a rupt aţa , fiind foarte aproape să-i tragă pescarului şi undiţa în apă. După o luptă acerbă, au fost desemnaţi şi câştigătorii.

image

Cel care a luat marele premiu a fost Alexandru Tinca, acesta capturând un răpitor de 1,630 de kilograme. Locul doi a fost ocupat de Bogdan Iacob, cu un răpitor de 0,950 de grame, iar pe locul trei s-a clasat Florin Logigan, cu o captură de 0,450 de grame.

image

„După premierea tuturor participanţilor, a venit şi mult aşteptatul şi deliciosul gulaş, care ne-a încălzit, dându-ne forţe noi prin abundenţa legumelor proaspete. Despre cum a fost făcut, nu vă putem spune decât atât: cu mult suflet din partea maeştrilor bucătari şi sub atenta supraveghere a participanţilor pofticioşi. Acesta a fost primul concurs din acest an organizat de noi, iar din acest motiv a fost un concurs de relaxare, de reîntâlnire şi să ne urăm reciproc un an nou cât mai bun şi cu capturi cât mai mari", a spus Alina Nistorescu, referent marketing în cadrul Doripesco.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite