Rammstein, AC/DC, Linkin Park, Rolling Stones şi Metallica, la Braşov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri fotografi din Braşov au vernisat astăzi, la Galeria Hora, o expoziţie de fotografie care cuprinde lucrări realizate în timpul celor mai importante festivaluri de muzică rock din ţară şi străinătate.

Expoziţia „Live“ vă invită într-o incursiune în lumea concertelor celor mai celebre trupe rock din lume.

image

Ea cuprinde peste 30 de fotografii, prin care braşovenii pot descoperi imagini inedite cu membrii unor formaţii rock precum: Rammstein, Metallica, Rolling Stones, AC/DC, Placebo, Linkin Park sau Muse.

image

„Absolut toate fotografiile sunt reuşite. Am fost la o parte dintre aceste concerte, iar astăzi când văd imaginile îmi reamintesc de acele momente incendiare“, a declarat Valentina, fan Rammstein.

image

Cei care au reuşit să aducă în faţa braşovenilor astfel de imagini incendiare sunt fotografii: Petru Groza, Max, Oana Mereuţă şi Cristina Groza. Ei au fost acreditaţi să participe la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică rock.

image

Cei patru tineri fotografi sunt reprezentanţi ai site-ului Rock Xpress (www.rockxpress.ro), care oferă instantanee deosebite ale celor mai importante concerte rock din ultimii ani din Romania şi din străinătate.

image

„Este complicat să realizezi fotografii la astfel de concerte. Condiţiile de fotografiere nu sunt atât de prietenoase deoarece depinzi de lumina de pe scenă. Find vorba de fracţiuni de secundă de care dispui în realizarea fotografiei este mult mai greu să redai expresivitatea, vestimentaţia şi atmosfera. Ne face o plăcere deosebită să expunem astfel de fotografii, care au în spate o adevărată poveste“, a declarat Cristina Groza (foto).

image

Expoziţia găzduită de Galeria Hora poate fi vizitată până pe 24 iulie.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite