Raliul Braşovului, în 8-9 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia reuneşte cei mai buni piloţi din România
Competiţia reuneşte cei mai buni piloţi din România

Raliu Braşovului se va desfasura in doua zile vineri 8 aprilie si sambata 9 aprilie. Participantii vor avea de strabatut 248 km dintre care 103.4 km de proba speciala pe drumuri nationale din judetul Brasov si Prahova.

Cortina se va ridica in centrul Brasovului vineri 8 aprilie cand participantii vor evolua in prima proba, proba speciala a sezonului 2011 cunoscata sub denumirea de Brasov Rally Show.

Harta raliului - usor modificata fata de editia 2010, cuprinde pentru ziua de sambata 9 aprilie,nelipsitele speciale "Babarunca" si "Cheia" (DN1A) dar si specialele "Poiana Brasov" si "Valea Cetatii" parcurse a doar in urcare iar prima in coborare. "Am impartit de fapt speciala cunoscuta de 3 ani sub denumirea de « Poiana lunga », in doua probe clasice spre Poiana si dinspre Poiana Brasov. Ratiunea initiativei noastre este de natura turistica, umanitara si de securitate avand in vedere ca in varianta « lunga » statiunea Poiana Brasov se izola pentru 3-4 ore", a precizat Stoica Bela presedintele clubului Auto Blic.

O noutate este reintroducerea in harta raliului a traditionalei speciale "Paraul Rece" a carui acostament a suferit imbunatatiri semnificative in toamna anului 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite