RAT iese din vacanţă! De mâine, autobuzele revin la programul normal de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Automomă de Transport Braşov revine, de luni, la programul normal de lucru. Astfel, începând de mâine, autobuzele şi troleibuzele îşi vor prelungi programul de circulaţie.

Astfel, în timpul orelor de vârf, pe liniile 5 şi 6 frecvenţa de circulaţie a autobuzelor va fi de cinci minute, iar pe liniile 8 şi 17, de exemplu, frecvenţa sosirii în staţii va fi de şase minute. Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe site-ul www. ratbv. ro, pe secţiunea Trasee şi orare.  

Troleibuz nou între Triaj şi Rulmentul

În plus, RAT a înfiinţat  şi  o linie nouă de troleibuze, numărul 11, al cărui traseu va fi Triaj - Craiter - Gară - Făget - Stadionul Tractorul - Rulmentul. Decizia a fost luată în urma solicitărilor venite din partea a numeroşi elevi ce frecventează cursurile unităţilor de învăţământ din zona cartierului Tractorul. Troleibuzele vor circula de luni până vineri, în intervalul orar 05.25 - 08.30 şi 12.25 - 18.30. Frecvenţa trecerii prin staţii va fi de 50 de minute, prima plecare în cursă urmând a se face din capătul de linie Rulmentul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite